Зрителите се ядосаха заради неточност в предаването Последният печели“:Многократният шампион Симеон

...
Зрителите се ядосаха заради неточност в предаването Последният печели“:Многократният шампион Симеон
Коментари Харесай

Спортен журналист: Орлин Горанов и БНТ обявиха за грешка верен отговор в „Последният печели“

Зрителите се ядосаха поради неправилност в предаването „ Последният печели “:

Многократният първенец Симеон беше порязан в играта „ Последният печели “ по Българска национална телевизия поради гаф на сценаристите и водещия Орлин Горанов. За благополучие на участника в надпреварата грешката на уредниците не се оказа съдбовна за неговия следващ краен триумф.

На въпрос: „ При какъв вид лекоатлетическо тичане има водно затруднение? “, участникът отговори вярно: „ 3000 метра с трудности “.

Водещият обаче разгласи това за неточност и уточни като правилен отговор: „ Стипълчейс “.

Именно това е гафът на уредниците на телевизионната игра, защото и двата отговора са правилни. Фрапиращата неточност вбеси феновете, които познават спорта и названията на другите характерни дисциплини.

Това беше маркирано от известния състезателен публицист Камен Алипиев, който разяснява грешката на профила си във „ Facebook “.

„ Да разбираем на уважаемия Орлин Горанов и най-много на сценаристите на „ Последният печели “, че три хиляди метра с трудности и стипълчейз са имената на една и съща дисциплинираност в леката атлетика. Добре, че правилният, само че разгласен за неверен отговор, не беше решителен “, написа Кедъра в обществената мрежа.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР